MAAK VAN SOCIAL MEDIA EEN MAKKIE MET DE 12 MAANDEN CONTENTPLANNER!

Een contentkalender, gevuld met 365 dagen content ideeën, om het hele jaar jouw kanalen op een leuke manier mee te kunnen vullen!

Als ondernemer heb jij wel 1000 dingen te doen in een week. En ondanks dat je weet dat social media belangrijk is, kost het je veel te veel tijd! Ik herken dat. Zelf zat ik ook wekelijks te vloeken op mijn scherm, wanneer ik na een complete ochtend aan social media besteed te hebben, maar 3 concrete berichten had bedacht om te plaatsen. Pfff!


Je bent heus niet de enige bij wie het ontbreekt aan creativiteit als het aankomt op het bedenken van unieke content, die ook nog eens zorgt voor likes, reacties en shares én waarbij je werkt aan je know-like-trust factor. En daarom heb ik iets leuks voor jou gemaakt!


Voor slechts € 47,- krijg jij deze gevulde contentplanning direct per e-mail verstuurd en kun jij jarenlang jouw social media kanalen vullen met creatieve content!

KOOP DIRECT VOOR SLECHTS € 47,-
365 DAGEN CONTENT IDEEËN
GEEN HAPSNAP BERICHTEN MEER MAAR EEN PLANNING VOOR JAREN
BESPAAR JEZELF DE FRUSTRATIE EN HOUD TIJD OVER
LAAT JOUW ACCOUNT GROEIEN MET LEUKE CONTENT
WERK AAN JOUW KNOW-LIKE-TRUST FACTOR
ONE TIME BUY: DE PLANNING IS JAAR NA JAAR OPNIEUW TE GEBRUIKEN

KOOP DIRECT VOOR € 47,-

De planner is echt een handige tool! – Daphne (Virtueel Assistent)

IS DEZE CONTENTPLANNER IETS VOOR JOU?

De contentplanner is bedoeld voor ondernemers (B2C), die op zoek zijn naar inspiratie om op structurele basis hun kanalen te vullen. 

WAT IS DE BEDOELING VAN DE PLANNER?

In de planner vindt je voor iedere dag een idee om content te maken. Dit zijn geen standaard berichten, maar een voorzet voor jou. Jij zal zelf het idee omzetten in een bericht dat past bij jouw bedrijf, stijl en doelgroep. Maar je hoeft nooit meer na te denken over wat je moet plaatsen.

HOE ZIET DE PLANNER ERUIT?

Je ontvangt een bestand met daarin 12 maandoverzichten. Iedere maand krijg je 30 of 31 (28 of 29 voor februari) content ideeën, om social media berichten van te maken. Daarnaast vind je iedere maand een overzicht van belangrijke dagen waar je eventueel op kunt inhaken.

HOE ONTVANG IK DE CONTENTPLANNER?

Na jouw bestelling ontvang je direct een e-mail waarmee je de contentplanner kunt downloaden. Wil je liever online toeging tot de planner? Dan kun je een account aanmaken op ES Cademy, zodat je daar ten alle tijden de planner kunt raadplegen.

HOE LANG IS DE CONTENTPLANNER GELDIG?

De contentplanner is een one-time buy! Omdat er geen dagen gekoppeld zijn aan de maanden, kun jij volgend jaar de kalender gewoon weer opnieuw gebruiken, net als het jaar daarna en het jaar daarna! Handig he!?

IS DE PLANNER OOK VOOR MIJN BRANCHE GESCHIKT?

De planner is in principe geschikt voor iedere branche en ieder type bedrijf. Of jij jezelf nou wil laten zien of niet op social media. Er staan voldoende ideeën in om jouw account te laten groeien, interactie tot stand te brengen en business te verzamelen.

HEB IK GARANTIE ALS DE PLANNER NIET IS ZOALS IK HAD VERWACHT?

Wanneer de planner niet is zoals jij had gehoopt, stuur dan na 15 dagen een mail naar contact(at)escademy.nl. Als jij kunt laten zien dat jij in de eerste 14 dagen na jouw aankoop minimaal 8 berichten hebt geplaatst uit de planner op jouw zakelijke kanalen, krijg jij jouw aankoopbedrag terug.

WIL JIJ JOUW SOCIAL MEDIA OOK EEN MAKKIE MAKEN?

KOOP DE 12 MAANDEN CONTENTPLANNER NU VOOR SLECHTS € 47,-