Super dat jij mijn e-book hebt gedownload om te groeien op Facebook en Instagram! Het e-book is NU per e-mail naar je onderweg! Krijg je de e-mail niet binnen, check dan ook even je spamfolder.

Wil jij naast mijn 30 tips ook direct goed van start met adverteren op social media?

Misschien heb je al wel eens geprobeerd om te adverteren op facebook of Instagram, maar heeft het je tot nu toe nog niks opgeleverd. Zelf heb ik uren besteed aan het maken en analyseren van advertenties. En vaak helaas zonder succes. Tot ik begreep welke 3 elementen super belangrijk zijn om een goede advertentie te maken, die wél zorgt voor resultaat! En die 3 elementen heb ik voor je samengevat ik de les: Succesvol Adverteren op Facebook & Instagram.

Omdat je mijn e-book hebt gedownload, wil ik je de training Succesvol Adverteren op Facebook & Instagram aanbieden voor €17,- in plaats van €99,-

DEZE TRAINING GA JIJ LEREN:

WIE JOUW DOELGROEP ECHT IS

Jij weet vast en zeker heel goed wie jouw doelgroep is, maar in deze les laat ik je nog net even beter nadenken over tegen wie jij het nou eigenlijk hebt.

WELK ZETJE IN DE RUG JOUW DOELGROEP NODIG HEEFT OM TOT EEN AANKOOP OVER TE GAAN

Ik laat je stilstaan bij de behoefte van jouw doelgroep en de ‘fase van aankoop’ waarin jouw doelgroep zich bevindt.

HOE JE BOVENSTAANDE TWEE STAPPEN KUNT SAMENVOEGEN TOT EEN GEWELDIGE ADVERTENTIE

Wanneer je bovenstaande punten helder hebt voor jezelf, kun je gaan werken aan advertenties die echt iets opleveren. Ik help je bij het opstellen van zo’n advertentie.