Webinar: Vind jouw toekomstige klanten met de 
Know Like Trust Factor

Wellicht heb je al vaak gehoord over de ‘know like trust factor’. Maar wat is het nou eigenlijk precies? En wat kun jij ermee om jouw klantenkring uit te breiden? In deze (opgenomen) presentatie neem ik je in ruim 20 minuten mee. Bekijk de video hieronder.

Direct aan de slag met jouw know like trust factor op social media?

Jij hebt als ondernemers 1000 dingen te doen, en ondanks dat je weet dat de inzet van social media belangrijk is, kost het je veel tijd en levert het je te weinig op. Speciaal daarvoor heb ik de 12 Maanden Contentplanner ontwikkeld: een superhandige tool waarmee je voor iedere dag van het jaar contentinspiratie krijgt om jouw kanalen met gemak te vullen met waardevolle content.

MAAK EEN MAKKIE VAN SOCIAL MEDIA

Je bent niet de enige bij wie het ontbreekt aan creativiteit als het aankomt op het bedenken van unieke content, die ook nog eens zorgt voor likes, reacties en shares én waarbij je werkt aan je know-like-trust factor. En daarom heb ik iets leuks voor jou gemaakt!

Een contentkalender, gevuld met 365 dagen content ideeën, om het hele jaar jouw kanalen op een leuke manier mee te kunnen vullen!

– 365 dagen content ideeën
– Geen hapsnap berichten meer, maar een planning voor jaren
– Houd tijd over en bespaar jezelf de frustratie
– Laat jouw account groeien met leuke content
– Werk aan jouw know-like-trust factor
– Jaar op jaar opnieuw te gebruiken: deze planning is een one-time buy!

Als je spijt hebt dat je geen gebruik hebt gemaakt van de 50% korting, geef ik je nu die korting gewoon nog een keer. Maak gebruik van de aanbieding binnen 7 dagen.

Koop de 12 Maanden Contentplanner nu