Online trainingen

MET 10 LESSEN ONLINE MARKETING DIRECT MEER OMZET BOEKEN

In 10 lessen leer je alles wat jij moet weten over online marketing. Je krijgt praktische handvaten, nieuwe inzichten en opdrachten om direct aan de slag te gaan met jouw website, facebook, Instagram, e-mail marketing en Google Ads. De lessen staan niet los van elkaar maar vormen een marketingmix, die je helpen om nóg meer resultaat te behalen. In 10 lessen ben jij klaar om meer omzet te behalen.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

IN 5 LESSEN JOUW SOCIAL MEDIA WINSTGEVEND MAKEN

Wil jij weten hoe je Facebook en Instagram voor jou kunt laten werken? Hoe je zonder moeite wekelijks unieke berichten kunt plaatsen waar jouw doelgroep op interacteert? Hoe je gericht advertenties kunt uitzetten die resultaat behalen en hoe jij jouw social-media-frustratie kunt omzetten in social-media-succes? In deze training leer je strategische keuzes te maken om omzet te behalen uit Facebook en Instagram.

BEKIJK TRAINING

IN 3 LESSEN ZORGEN DAT BEZOEKERS OP JOUW WEBSITE OVERGAAN TOT ACTIE

Met jouw online marketing leidt je potentiële klanten naar jouw website. Het is dan ook super belangrijk dat al die bezoekers daar vinden wat zij zoeken, en dan overtuigd over gaan tot een aankoop. In 3 lessen leer je hoe je jouw website optimaliseert en daarmee je conversie. Ook weet je als je de training hebt doorlopen precies hoe je met de informatie uit Google Analytics je website nóg verder optimaliseert.

BEKIJK TRAINING

IN 2 LESSEN NIEUWE KLANTEN BINNENHALEN MET E-MAIL MARKETING

E-mailmarketing is al zo oud als de e-mail. En, het werkt nog steeds goed, mits je weet wat je moet doen. In 2 lessen leer je nadenken over jouw doelgroep en haar behoeften, en hoe jij daar met e-mailmarketing op verschillende manieren op kunt inspelen. Je leert over de waarde van data verzamelen en hoe je deze data effectief gebruikt. Ook weet je aan het eind van de training hoe je een e-mail goed opbouwt en hoe je de prestatie van jouw e-mail analyseert.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

IN 2 LESSEN GOOGLE ADS ADVERTENTIES DIE RESULTAAT OPLEVEREN

Veel ondernemers zetten Google Ads in om snel publiek te bereiken. Helaas wordt dit vaak niet goed gedaan, waardoor het zijn doel mist en onnodig veel geld kost. Werkt Google Ads dan niet? Jawel! Als je het goed aanpakt kan het enorm veel opleveren. Google Ads maakt daarom een belangrijk onderdeel uit van het lesprogramma. Zodat jij weet HOE je het moet gebruiken om echt resultaten te behalen. In 2 lessen leer je alles over Google-zoekwoorden en Google Display campagnes.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

LEES MIJN LAATSTE MARKETING TIPS IN DE GRATIS MARKETING BLOG VOOR ONDERNEMERS

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Ik deel graag leuke weetjes, nieuwtjes of handige tips met je. Kijk regelmatig op mijn marketing blog om op de hoogte te blijven van actuele marketingontwikkelingen. Geen high tech marketing, maar hapklare tips waar jij direct voordeel uit kunt halen. Helemaal gratis, want sharing is caring!

GA NAAR DE BLOG

Hi ondernemer!

Ik ben Esther, het gezicht achter
ES Cademy

Ondernemers vragen mij vaak of ik hen ‘even’ wil helpen met hun marketing. Zo kwam ik op het idee om een super praktische online training te maken. Omdat ‘even helpen’ niet bestaat als je het goed wilt doen, en ik wel zoveel mogelijk ondernemers in staat wil stellen om hun doel te bereiken. Met mijn online trainingen kun je direct zelf aan de slag. Effectief en proactief. Ben jij zo’n leergierige ondernemer die NU resultaat gaat boeken?

MEER OVER MIJ