Minitraining: Succesvol Adverteren Op Social Media

Ben jij klaar voor meer omzet via Facebook, Instagram en Instagram Stories?

Heb jij geprobeerd te adverteren op social media? En heeft het je niet de resultaten opgeleverd die je hoopte? Waarschijnlijk is er niets mis met de instellingen die je hebt gedaan, maar wel met jouw advertentie. In deze minitraining leer ik je aan de hand van 3 handige handvaten hoe jij gegarandeerd meer succes behaalt met jouw advertenties op Facebook en Instagram! Kortom, hoe jij een advertentie maakt die scoort!

Deze training ga je leren:

1

Wie jouw doelgroep is

Je formuleert een gedegen plan waarmee je jouw positie in de markt helder krijgt en via logische stappen komt tot de boodschap die jouw doelgroep wil horen. Wanneer jij precies weet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, en hoe je hier het beste met haar over communiceert, wordt verkopen een stuk makkelijker.

2

Welk zetje in de rug zij nodig hebben

Bedenk en maak met gemak al jouw social mediaberichten. Je leert handige trucs om nooit meer zonder inspiratie te zitten. Je krijgt handvatten en handige tools om mooie en professionele content te maken, én je leert het algoritme van Facebook en Instagram te omzeilen.

3

Hoe jij a.d.h.v. punt 1 en 2 de perfecte advertentie maakt

Je leert alles over de verschillende fasen waarin een potentiële klant zich kan bevinden. Bij elke fase hoort een bepaald besluitproces dat voor jouw succes van belang is. In de training leer je hoe je social media effectief inzet om jouw potentiële klant te begeleiden naar een aankoop. Je leert hoe je de behoeften van jouw doelgroep gericht omzet naar de aankoop van jouw product of dienst.

Koop nu de mini-training Succesvol Adverteren op Social Media voor slechts €17,- in plaats van €99,-
Na aankoop ontvang je direct een e-mail waarmee je een account kunt aanmaken op ES Cademy. Vervolgens kun je direct starten met de training. Deze blijft altijd en overal toegankelijk voor jou (zolang je maar een internetverbinding hebt). 

KOOP NU VOOR SLECHTS €17,- I.P.V. €99,-

Meer interesse in de volledige Social Media Training met flinke korting?

We kunnen nu allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Om zo veel mogelijk ondernemers te kunnen helpen, bied ik de complete social media training nu aan voor een bedrag van slechts € 199,- in plaats van € 499,-.