Social Media Training

Ben jij klaar voor meer omzet via Facebook, Instagram en Instagram Stories?

Wil jij weten hoe je Facebook en Instagram voor jou kunt laten werken? Hoe je zonder moeite wekelijks 3 unieke berichten kunt plaatsen waar jouw doelgroep op interacteert? Hoe je gericht advertenties kunt uitzetten die resultaat behalen, en hoe jij jouw social-media-frustratie kunt omzetten in social-media-succes?

Met deze training heb alles in handen om dit te realiseren:

1

Een concreet plan maken

Je formuleert een gedegen plan waarmee je jouw positie in de markt helder krijgt en via logische stappen komt tot de boodschap die jouw doelgroep wil horen. Wanneer jij precies weet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, en hoe je hier het beste met haar over communiceert, wordt verkopen een stuk makkelijker.

2

Moeiteloos en met succes jouw kanalen vullen

Bedenk en maak met gemak al jouw social mediaberichten. Je leert handige trucs om nooit meer zonder inspiratie te zitten. Je krijgt handvatten en handige tools om mooie en professionele content te maken, én je leert het algoritme van Facebook en Instagram te omzeilen.

3

Jouw ideale doelgroep bereiken

Je leert alles over de verschillende fasen waarin een potentiële klant zich kan bevinden. Bij elke fase hoort een bepaald besluitproces dat voor jouw succes van belang is. In de training leer je hoe je social media effectief inzet om jouw potentiële klant te begeleiden naar een aankoop. Je leert hoe je de behoeften van jouw doelgroep gericht omzet naar de aankoop van jouw product of dienst.

4

Jouw advertentiekosten drukken

Door de training weet je straks niet alleen waar alle knopjes zitten en welke instellingen je goed moet zetten om te adverteren met social media. Je leert met name strategisch na te denken en ijzersterke advertenties te maken. Die combinatie zorgt ervoor dat je in no-time WEL resultaten behaalt.

5

Strategische campagne opzetten

Je gaat aan de slag met alle fasen van besluitvorming van jouw doelgroep. Per fase ga je leren om op de juiste manier te communiceren. Deze strategische manier van adverteren zal je helpen een constante stroom van actie te bewerkstelligen; van nieuwe geïnteresseerde tot nieuwe betalende klanten. Het resultaat: een grotere (continuïteit in) omzet.

6

Omzet behalen met Facebook en Instagram adverteren

Uiteindelijk heb je natuurlijk maar één doel: meer omzet behalen. De hele training is erop gericht om je te leren hoe je op korte en lange termijn meer omzet kunt behalen met Facebook, Instagram en Instagram Stories.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is de Social Media Training precies wat jij zoekt!
Start vandaag nog met het succesvol inzetten van jouw Facebookpagina en Instagramprofiel. In minder tijd meer omzet!

JA, ik wil starten

Claim nu jouw #steuntjeinderug

In deze gekke crisistijd kunnen we allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom bied ik de Social Media Training nu tijdelijk aan met een korting van € 250,-

CLAIM JOUW STEUNTJE IN DE RUG NU!

Herken jij dit ook?

✔ Je ziet ondernemers om je heen keer op keer succesvolle berichten plaatsen op hun social-mediakanalen. Unieke berichten die veel likes en reacties opleveren. Maar wanneer jij iets wilt plaatsen zit je met je handen in het haar. Want, hoe word je succesvol op Facebook en Instagram?

✔ Je hoort van verschillende mensen dat adverteren op social media winstgevend is. Maar wanneer jij adverteert op Facebook en Instagram, kost het je meer geld dan het oplevert.

✔ Je hebt je verdiept in adverteren op social media en weet hoe je advertenties moet instellen. En toch lukt het maar niet om jouw advertenties succesvol te maken.

Herken jij je, net als veel andere ondernemers, in een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is mijn Social Media Training perfect voor jou! Heb jij wel eens nagedacht over jouw perfecte doelgroep, in welke fase van aankoop potentiële klanten zich NU bevinden, en wat hun behoeften zijn? Heb je wel eens nagedacht over de perfecte strategie om deze elementen aan elkaar te verbinden? Nee? Dan help ik jou gegarandeerd met succes om binnen slechts 5 lessen WEL resultaten te behalen.

JA ik wil vandaag nog starten!

Met korting jouw marketingkennis opschalen?

In deze crisistijd kunnen we allemaal wel wat hulp gebruiken. Daarom bied ik de Social Media Training nu tijdelijk aan met een korting van € 250,-!

Dit leer je per les

De Social Media Training bestaat uit 5 lessen. Bij elke les ontvang je een werkboek, een video en handige tools die je kunnen helpen om aan de slag te gaan.

LES 1: MAKEN VAN EEN CAMPAGNEPLAN

Marketing start altijd met een doordacht plan. Met deze les leer ik je inzicht te krijgen in jouw USP’s, jouw doelgroep en haar behoefte, én de boodschap die je naar buiten gaat brengen.

Meer over les 1
LES 2: SOCIAL MEDIA CONTENT

Geen uren meer naar een leeg scherm staren. Na deze les ben je in staat om met praktische handvatten succesvolle social media berichten te schrijven waar je resultaat mee behaalt.

Meer over les 2
LES 3: FACEBOOK & INSTAGRAM

Er is zo ontzettend veel mogelijk op Facebook en Instagram, dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. In deze les leer je alle praktische ins & outs én handige trucs waarmee je meer resultaat ligt.

Meer over les 3
LES 4: FACEBOOK & INSTAGRAM ADVERTEREN

Wil jij óók resultaten behalen met het adverteren op social media? In deze les leer je over de praktische kant, maar vooral ook over de strategische kant van het adverteren. Door anders te leren denken ga je direct meer resultaat boeken.

Meer over les 4
LES 5: STRATEGIE & ANALYSEREN

Meten is weten! En daarom is het belangrijk dat je goed begrijpt wat je meet. Dan weet je namelijk hoe je jouw advertenties nóg verder kunt optimaliseren. In deze les leer je hoe je eenvoudig het presteren van je posts en advertenties analyseert. Daarnaast leer je om tegen lage kosten een grootschalige strategische campagne op te zetten, met maximaal resultaat.

Meer over les 5

DON’T TAKE MY WORD FOR IT

En ik kan de training van harte aanbevelen! Hij heeft mij onwijs geholpen.

Wouter

Entrepeneur

De training ziet er heel netjes uit, overzichtelijk, de filmpjes zijn van goede kwaliteit, duidelijk en wat ik het allerbelangrijkste vind…. Het enthousiasme en de passie spat er bij jou vanaf! Dat maakt dat je er ook echt mee aan de slag wil! Good job!!

Niky

Logopedische praktijk

Ik vond het een heel interessante training, het spreekwoordelijke lampje sprong vaak aan. Ohja zo zit het of, ohja dat was ik even vergeten.

Daphne

Virtueel Assistent

START VANDAAG NOG

Tijdelijke korting

In deze gekke crisistijd kunnen we allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom bied ik de Social Media Training nu tijdelijk aan met een korting van € 250,- 

Claim jouw #steuntjeinderug korting met code: STEUNTJEINDERUGVoeg de code toe in het betaalvenster tijdens het afrekenen om de korting te claimen.

Social media training

€ 499,-

Excl. BTW

  • 5 lessen met levenslang toegang
  • Direct toegang tot alle lessen
  • Incl. uitgebreide werkboeken
  • Incl. tools en worksheets
  • Incl. begeleidende video’s
Koop nu

Heb je nog vragen?

Twijfel je nog of deze training bij jou past? Neem dan gerust contact met me op, dan denk ik met je mee.