Website Optimalisatie Training

Wil jij ook meer omzet behalen met jouw website?

Jouw website is de spin in het web van jouw online marketing. Alle uitingen die je de wereld instuurt, leiden terug naar jouw website. Als die website niet doet wat hij zou moeten doen, dan blijven verkopen en aanvragen uit. Wat jij wilt is een website die converteert! Met de Website Optimalisatie Training leer je in 3 lessen te begrijpen waar jouw doelgroep naar opzoek is, jouw website te optimaliseren zodat jij jouw websitebezoekers begeleid in hun weg van informatie absorberen tot aankoop én leer je hoe je kunt meten met Google Analytics op welke fronten jouw website meer verbetering nodig heeft, zodat je gericht aanpassingen kunt doen.

Met deze training heb alles in handen om dit te realiseren:

1

Een concreet plan maken

Je formuleert een gedegen plan waarmee je jouw positie in de markt helder krijgt en via logische stappen komt tot de boodschap die jouw doelgroep wil horen. Wanneer jij precies weet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, wordt verkopen een stuk makkelijker.


2

Begrijpen welke stappen jouw doelgroep doorloopt

Leer welke weg jouw doelgroep doorloopt bij het doen van een aankoop. Gebruik die kennis om jouw website te optimaliseren en die informatie toe te voegen, waar jouw doelgroep behoefte aan beeft bij het maken van een aankoop-besluit.

3

Een helder doel voor ogen hebben voor jouw website

Krijg helder in beeld welk doel jouw website heeft (of zou moeten hebben). Wat moet jouw website doen voor jouw bedrijf? En leer hoe je jouw website optimaliseert om dit doel te bereiken.

4

Eenvoudige marketing trucs toepassen om de conversie te laten stijgen

Leer een aantal belangrijke marketing trucs die ervoor zorgen dat jouw doelgroep onbewust gestuurd wordt in hun beslissing, wanneer zij rondkijken op jouw website. Deze trucs zijn eenvoudig toepasbaar en zorgen indirect voor meer conversie.

5

Analyseren op welke punten jouw website verbeterd kan worden

Word wegwijs in de complexe materie van Google Analytics. Leer wat de verschillende rapporten en cijfers allemaal betekenen en hoe je al deze inforamtie kunt gebruiken om jouw website gericht te verbeteren.

6

Gerichte aanpassingen doen om jouw website conversie te laten stijgen

Leer hoe je maandelijks kunt meten welke doelen je hebt behaald en welke aanpassingen je kunt doen om de door jouw gestelde doelen in de toekomst te laten groeien.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is de Website Optimalisatie Training precies wat jij zoekt!
Start vandaag nog met het succesvol inzetten van jouw website!

JA, ik wil starten

Claim nu jouw #steuntjeinderug korting!

Tijdens deze Coronatijden kunnen we allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom bied ik de Website Optimalisatie Training tijdelijk aan met een korting van € 150,-

CLAIM JOUW KORTING NU!

Herken jij dit ook?

✔ Het lukt je wel om veel bezoekers naar jouw website te trekken, maar je bent niet tevreden met het aantal verkopen of afspraken dat voortkomt uit jouw website.

✔ Je hebt Google Analytics wel geïnstalleerd op jouw website, maar hebt geen idee waar te beginnen met al die cijfers en statistieken. Dus gebruik je Google Analytics niet en breng je daardoor ook geen gerichte verbeteringen aan op jouw website.

✔ Je hebt een website gemaakt of laten maken en daarna nooit meer iets veranderd aan deze site. Je hebt geen idee wat je moet veranderen aan jouw website.

✔ Je ziet een hoop bezoekers op jouw website komen, maar ze kopen maar niet!

Herken jij je, net als veel andere ondernemers, in een of meerdere van bovenstaande punten? Dan is mijn Website Optimalisatie Training perfect voor jou! Heb jij wel eens nagedacht over jouw perfecte doelgroep, in welke fase van aankoop potentiële klanten zich NU bevinden, en wat hun behoeften zijn? Heb je wel eens nagedacht over de perfecte strategie om deze elementen aan elkaar te verbinden? Nee? Dan help ik jou gegarandeerd met succes om binnen slechts 3 lessen WEL resultaten te behalen.

JA ik wil vandaag nog starten!

Tijdens de Corona Crisis jouw marketingkennis opschalen?

Tijdens deze Coronatijden kunnen we allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom bied ik de Website Optimalisatie Training tijdelijk aan met een korting van € 150,-

Dit leer je per les

De Website Optimalisatie Training bestaat uit 3 lessen. Bij elke les ontvang je een werkboek, een video en handige tools die je kunnen helpen om aan de slag te gaan.

LES 1: MAKEN VAN EEN CAMPAGNEPLAN

Marketing start altijd met een doordacht plan. Met deze les leer ik je inzicht te krijgen in jouw USP’s, jouw doelgroep en haar behoefte, én de boodschap die je naar buiten gaat brengen.

Meer over les 1
LES 2: WEBSITE OPTIMALISATIE

Een website is de spin in het web van jouw online marketing. En het is zonde om hier omzet te laten liggen. Leer welke aanpassingen je kunt doen om de omzet via jouw website te vergroten.

Meer over les 2
LES 3: RESULTATEN METEN MET GOOGLE ANALYTICS

Meten is weten. Zonder te weten wat er gebeurt op jouw website, kun je geen gerichte aanpassingen doen. Leer wat de rapporten en cijfers van Google Analytics betekenen en hoe je deze informatie kunt inzetten om jouw website beter te laten scoren.

Meer over les 3

Bij iedere training krijg jij dit

UITGEBREID WERKBOEK

Voor iedere les kun je een PDF downloaden waarin ik alle lesstof uitgebreid heb uitgewerkt. Inclusief praktische voorbeelden, screenshots en opdrachten. Met dit werkboek kun je direct aan de slag om jouw social media kanalen te optimaliseren én omzet te gaan behalen met social media advertising. 

SAMENVATTING OP VIDEO

Wil je liever de samenvatting zien en horen, dan kun je deze bekijken op video. Iedere les is opgedeeld in enkele video’s. Zo kun jij de onderdelen bekijken die voor jou relevant zijn. In deze video’s leg ik niet alleen praktische zaken uit, maar laat ik je ook meekijken op mijn scherm, wanneer dit nodig en handig is.

HANDIGE TOOLS 

Om je op weg te helpen met jouw eigen marketing, bevat deze complete training verschillende worksheets en cheetsheets. Door die in te vullen heb je direct een plan gereed en kun je aan de slag met jouw marketing.

Tijdelijke #steuntjeinderug korting

We kunnen nu allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken. Om zo veel mogelijk ondernemers te kunnen helpen, bied ik de Website Optimalisatie Training nu aan voor een bedrag van slechts € 149,- in plaats van € 299,-.
Gebruik de code ‘STEUNTJEINDERUG’ bij het afrekenen om jouw korting te claimen!


Voeg de code toe in het betaalvenster tijdens het afrekenen om de korting te claimen.

website optimalisatie training

€ 299,-

Excl. BTW

  • 3 lessen met levenslang toegang
  • Direct toegang tot alle lessen
  • Incl. uitgebreide werkboeken
  • Incl. tools en worksheets
  • Incl. begeleidende video’s
Koop nu

Heb je nog vragen?

Twijfel je nog of deze training bij jou past? Neem dan gerust contact met me op, dan denk ik met je mee.