Over mij

Online marketing zit in mijn bloed

Al jaren ben ik gefascineerd door alles wat met marketing te maken heeft. De nieuwe mogelijkheden in online marketing schieten als paddenstoelen uit de grond. Als je even knippert zijn er al weer 10 nieuwe manieren om klanten te bereiken en te activeren. Hoe leuk is het om te werken in een business waarin niets standaard en alles voortdurend in beweging is. Ik ben er dol op! Sinds 2012 werk ik als marketeer en online marketing strateeg, voor zowel grote als kleine merken en bedrijven. Zowel aan de bureauzijde als als zelfstandige werk ik in veel en zeer uiteenlopende branches. Daardoor heb ik véél ervaring opgedaan en een vracht aan kennis vergaard. Online marketing zit in mijn bloed, net als mijn drang om anderen te willen helpen.

Zo is ES Cademy geboren

Ik heb veel respect voor ondernemers. De grote stap wagen om alles op te zeggen en ‘voor jezelf te beginnen’ vind ik super stoer. Het is een heel spannende sprong in het diepe. Eentje die ik zelf tenslotte ook heb gemaakt. Sinds ik voor mezelf ben begonnen heb ik enorm veel ondernemers gesproken die steeds weer tegen dezelfde problemen aanliepen: marketing. Waar begin je nou? En wat moet je nou precies doen? Het liefst wilde ik iedereen helpen natuurlijk. Maar met slechts een uurtje sparren aan de keukentafel ontwikkel je geen ijzersterk marketingplan. Laat staan dat je weet HOE je überhaupt al die marketing tools kunt inzetten. En zo is ES Cademy geboren. Het stelt mij in staat om veel meer ondernemers ECHT te helpen om successen te boeken met online marketing.

BEKIJK DE TRAININGEN

Marketing is een vak apart, maar ik leer je graag de fijne kneepjes uit dat vak!

Mijn allereerste ‘student’ was een ondernemer die inmiddels gestart was met zijn tweede onderneming. Zijn eerste idee had hij even opzij geschoven met de overweging ‘ik moet of investeren in marketing, of kiezen voor een ander idee’. Hij koos voor het laatste maar liep opnieuw tegen dezelfde problemen aan. Nu besloot hij mijn training aan te grijpen om toch dat marketing stuk aan te pakken. Al na de derde les koppelde hij naar mij terug “ik zie nu ook wel in dat marketing een vak apart is”. En dat is het ook! Maar ik leer je graag de fijne kneepjes uit dat vak, die jij nodig hebt om succesvol te worden.

Hoe het is verder gegaan met deze ondernemer? Hij is super blij met de trainingen en is helemaal geïnspireerd aan de slag gegaan. Met een compleet nieuwe bril op heeft hij aanpassingen gedaan aan zijn website en sterke campagnes opgesteld. En met succes!

Wil jij zijn voorbeeld volgen? Bekijk dan snel welke training het beste bij jou past. En kom je er niet uit? Stuur me dan een bericht. Ik help je graag bij het kiezen van de juiste training om snel te groeien met jouw onderneming!

TRAININGENSTEL JE VRAAG

Bekijk het complete trainingsaanbod

BEKIJK ALLE TRAININGEN