Snel succesvol met click & collect via social media

Heb jij een winkel, maar geen webshop? En wil je toch zo snel mogelijk meer verkopen met click & collect? 

Fijn dat jij als winkelier je deuren mag ‘openen’ voor click & collect! Maar wat als je geen webshop hebt? Hoe zorg je dan dat je voldoende kunt verkopen? Dit e-book is een strategische handleiding, die je van begin tot eind zal helpen om snel succesvol te zijn met click & collect via social media. 

In dit e-book ga je leren:

HOE JIJ OMZET KUNT BEHALEN IN DEZE CRISISTIJD, ZONDER DAT JE DAARVOOR EEN WEBSHOP HOEFT TE LATEN MAKEN
MET WELKE STRATEGIE JIJ EENVOUDIG KUNT GAAN VERKOPEN VIA FACEBOOK EN/OF INSTAGRAM
HOE JE EENVOUDIG VERKOPEN AFHANDELT VAN START TOT EIND
HOE JE ZORGT DAT JE MEER VOLGERS EN BEREIK BEHAALT ZODAT JOUW KANS OP VERKOOP TOENEEMT
INCLUSIEF HANDIGE WORKSHEETS OM ZELF DIRECT MEE AAN DE SLAG TE GAAN
ALLE RELEVANTE KENNIS UIT MIJN SOCIAL MEDIA TRAINING
(T.W.V. € 499,-) IS SAMENGEVOEGD IN DEZE COMPACTE HANDLEIDING VOOR HET SYMBOLISCHE BEDRAG VAN € 20,- (EX. BTW)
NA AANSCHAF VAN DIT E-BOOK KUN JE DIRECT AAN DE SLAG. JE HOEFT GEEN SOFTWARE OF ABONNEMENTEN AAN TE SCHAFFEN. JE ZIT NERGENS AAN VAST: JE KUNT DIRECT AAN DE SLAG!
WIL JE EEN VOORPROEFJE? BEKIJK DAN HET INKIJKEXEMPLAAR.

Snel van start voor slechts € 20,-

Voor slechts € 20,- (excl. btw) kun jij direct aan de slag met deze strategische handleiding. Alle relevante kennis uit mijn social media training (t.w.v. € 499,-) is samengevoegd in deze compacte handleiding. Je kunt dankzij deze kennis snel van start met click & collect via social media.

KOOP HET E-BOOK VOOR SLECHTS € 20,-

Dit zijn de woorden van andere ondernemers over ES Cademy:

Je ziet veel tips en tricks voorbijkomen, maar deze van Esther zijn echt de moeite waard, omdat ze heel strategisch en breed naar het vak kijkt!

Jorge – Strategy Director

Ik vond het een heel interessante training, het spreekwoordelijke lampje sprong vaak aan. Ohja zo zit het of, ohja dat was ik even vergeten.
Het is een fijne training. Duidelijk en gestructureerd.

Daphne – Virtueel Assistent

Esther is mijn ‘social media goeroe’. Als ik iets bedenk wat ik zou willen en het lijkt onmogelijk, heeft zij altijd een creatieve strategische oplossing. 

Brigitte – Verkoopt vintage pareltjes via Instagram

Wie ben ik?

Hi, ik ben Esther

Sinds 2012 help ik merken en bedrijven bij het groeien via social media. Social media is één van de snelst groeiende marketingtools van dit moment. Hoe leuk is het om te werken in een business waarin niets standaard is en alles voortdurend in beweging blijft? Als je begrijpt hoe het werkt, gaat er een wereld voor je open.
In mijn werk als online marketing strateeg werk ik voor zowel grote als kleine merken en bedrijven. Daardoor heb ik véél ervaring opgedaan en een vracht aan kennis vergaard. Online marketing zit in mijn bloed, net als mijn drang om anderen te willen helpen.
Daarom bundel ik al mijn kennis en ervaring in trainingen. Zodat jij als ondernemer hier ook profijt van hebt. En, nu dus ook in dit fijne e-book. Ik heb mijn best gedaan er een zo compact mogelijk e-book van te maken, boordevol informatie. Dit alles zodat jij als winkelier snel aan de slag kunt met een werkende strategie om succes te behalen in deze idiote crisistijd.

Is dit e-book iets voor jou?

Het e-book Snel succesvol met click & collect via social media is bedoeld voor winkeliers die tijdens deze Coronacrisis aan de slag willen met click & collect, maar geen idee hebben hoe zij dit succesvol kunnen aanpakken.
Of jij nou een webshop hebt of niet, dit e-book helpt jou bij het snel opzetten van verkopen via Facebook en Instagram. In dit boek vindt je mijn gebundelde kennis na jarenlange ervaring als digital marketing strateeg.

IK HEB GEEN VERTSAND VAN SOCIAL MEDIA, IS DIT E-BOOK DAN IETS VOOR MIJ?

Absoluut! In het e-book wordt van A tot Z uitgelegd hoe je aan de slag kunt met verkopen via Facebook en Instagram. Ook als je (nog) geen ervaring hebt met deze social media.

IK HEB MAAR WEINIG VOLGERS OP SOCIAL MEDIA. KAN IK DAN TOCH AAN DE SLAG MET DIT E-BOOK?

Zeker weten! In het boek leer ik je enkele technieken om jouw aantal volgers te laten groeien, je bereik te doen vergroten en zo jouw kans op verkopen te doen stijgen.

IS DIT E-BOOK OOK VOOR MIJN BRANCHE GESCHIKT?

Het e-book is geschikt voor alle winkeliers met een (of meerdere) fysieke winkel, met of zonder webshop, die in deze click & collect periode hun producten willen verkopen via social media.

IK WIL NIET ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA. HEB IK DAN IETS AAN DIT E-BOOK?

In dit e-book worden verschillende strategieën besproken. Je kunt enorme successen boeken zonder te adverteren. Dus ja, dit e-book is relevant wanneer je wel of niet wil adverteren. 

HOE ONTVANG IK HET E-BOOK?

Na jouw bestelling ontvang je direct een e-mail waarmee je een ES Cademy account kunt aanmaken. Binnen dit online account heb onbeperkt toegang tot het e-book (je kunt het ook downloaden) en alle andere tools die ik daar voor jou beschikbaar heb gesteld. 

ZIT IK ERGENS AAN VAST ALS IK DIT BOEK KOOP?

Nee, dit e-book is een eenmalige aankoop, waarbij je toegang krijgt tot jouw persoonlijke ES Cademy account. De reden dat je een account moet aanmaken is zodat ik je direct toegang kan geven tot allerlei handige extra’s. Deze extra’s zullen je helpen bij het laten slagen van jouw click & collectie campagne.

MOET IK NOG MEER KOSTEN MAKEN NA AANSCHAF VAN DIT BOEK OM AAN DE SLAG TE KUNNEN?

Nee, je hoeft geen software te kopen, abonnementen af te sluiten of andere kosten te maken om aan de slag te kunnen. De strategie in dit boek is makkelijk en snel toepasbaar, zonder bijkomende kosten.

HEB IK GARANTIE ALS HET E-BOOK NIET IS ZOALS IK HAD VERWACHT?

Wanneer het e-book niet is zoals jij had gehoopt, stuur dan na 15 dagen een mail naar contact(at)escademy.nl. Als jij kunt laten zien dat jij in de eerste 14 dagen na jouw aankoop minimaal 14 berichten hebt geplaatst volgens de strategie die ik heb beschreven, en je hebt geen resultaat, dan krijg je jouw aankoopbedrag terug.

Start  vandaag nog! Je zult zien dat het heel eenvoudig is

Al meer dan 500 ondernemers hebben een start gemaakt met online groeien via één van mijn e-books of trainingen! Start jij ook vandaag nog?

JA IK WIL HET E-BOOK