Tip van de Week | Vragen Stellen aan jouw Klanten

Tip van de Week | Vragen Stellen aan jouw Klanten

Stel jij eigenlijk wel voldoende vragen aan jouw klanten? Bijvoorbeeld welke dienst van jou zij interessanter zouden vinden om af te nemen, of welke kleur T-shirt zij het liefst zouden kopen? Of zelfs welke smaak koekje je als eerste zou moeten lanceren? Door vragen te stellen aan jouw klanten leer je een hoop over hun behoefte en ben je dus ook in staat om keuzes te maken over jouw bedrijfsvoering, gebaseerd op de voorkeur van jouw klanten.

Maar het biedt je ook andere voordelen! In deze Tip van de Week neem ik je mee waarom het zo belangrijk is om vragen te stellen aan jouw klanten. 

Niks meer missen van ES Cademy?

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer tips die ik je mee kan geven! Houd mijn website goed in de gaten om nog meer te leren. Wil je zeker weten dat je nooit een update mist? Volg me dan op social media!


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van mijn gratis marketing tips & trucs? En wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra een nieuwe training online komt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en dan ontvang je maximaal eens per maand een leuke mail waar jij direct mee aan de slag kunt!
Schrijf je NU in en ontvang direct een kortingscode van 20% voor jouw eerste training!