YES! Es Cademy is live!

YES! Es Cademy is live!

Wow! De afgelopen maanden heb ik snoeihard gewerkt aan dit moment! Het live laten gaan van ES Cademy! Wat een super spannend moment. Maar ik ben er klaar voor. Klaar om ondernemers te gaan helpen bij hun marketing. Want niet iedereen heeft de middelen om dure bureau’s in te huren. En dat zou geen reden mogen zijn om niet te ondernemen toch?

Waarom ik ben gestart met ES Cademy

Sinds 7 jaar ben ik nu marketeer. De afgelopen jaren heb ik voor veel verschillende merken gewerkt. Groot, klein en dus ook met veel budget en met weinig budget. Natuurlijk is het als marketeer veel leuker om gave campagnes te kunnen maken voor grote merken. Maar ik heb ook altijd een zwak gehouden voor startende ondernemers. Als ik ergens een ondernemer tegenkwam en ik vertelde wat ik deed. Dan kreeg ik eigenlijk steevast de vraag: “goh, kun je mij niet eens helpen met mijn marketing.” En natuurlijk zou ik het liefste ja zeggen tegen iedereen die het vraagt. Want achter iedere ondernemer schuilt een persoon met passie voor wat hij doet. Maar helaas kan ik niet zomaar al die ondernemers helpen. Gratis en voor niets. Of tegen een gereduceerd bedrag misschien. Simpelweg omdat ik je niet kan helpen in 2 luttele uurtjes. Marketing is namelijk veel meer dan twee uurtjes sparren aan de keukentafel.

Marketing is namelijk een ongoing business. Dat werkt alleen als je, net als in jouw onderneming, tijd, liefde en kennis stopt. En omdat ik dus wel graag iedereen die het me ooit heeft gevraagd wil helpen, is er nu ES Cademy. Natuurlijk ook bedoeld voor iedereen die het me nog niet heeft gevraagd. Online trainingen, zodat jij het lekker allemaal zelf kunt doen.

Go for it!

En hier is het dan! Na snoeihard werken, is hier mijn eigen onderneming! En het enige wat ik nu nog kan zeggen is: go for it! Ga iets moois maken van jouw onderneming. Ga leren en en aan de slag! Ik ben uiteraard enorm benieuwd naar jouw ervaringen en resultaten met mijn trainingen. Dus als je klaar bent met de lesstof en ik jou heb kunnen helpen om te groeien met jouw onderneming, zou je dan de tijd willen nemen om mij te helpen met mijn onderneming? Dit kun je doen door me te laten weten hoe mijn trainingen jou hebben geholpen. Dit mag via een referentie op Facebook, of in een mail naar mij. Hoe dan ook, laten we elkaar helpen!

Niks meer missen van ES Cademy?

Er zijn natuurlijk nog heel veel meer tips die ik je mee kan geven om te werken aan jouw klantrelatie. Houd mijn website goed in de gaten om nog meer te leren. Wil je zeker weten dat je nooit een update mist? Volg me dan op social media!


Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van mijn gratis marketing tips & trucs? En wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra een nieuwe training online komt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en dan ontvang je maximaal eens per maand een leuke mail waar jij direct mee aan de slag kunt!
Schrijf je NU in en ontvang direct een kortingscode van 20% voor jouw eerste training!