Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me dan een berichtje, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Mijn trainingen zijn gericht op kleine of startende ondernemers die graag hun marketing zelf willen oppakken. Ondernemers die willen leren hoe ze strategische en praktische keuzes kunnen maken om betere resultaten te behalen. Je bent dus een leergierige ondernemer die graag marketing in eigen hand wil houden en daar snel en veel succes mee wil boeken.

Zijn de trainingen gericht op B2B of B2C ondernemers?

Mijn trainingen richten zich op business to consumer (B2C) ondernemers. Dus ondernemers die consumenten proberen te bereiken met hun product, virtuele dienst of fysieke dienst. maar geen ondernemers die andere bedrijven willen bereiken (B2B).

Kan ik als B2B ondernemer toch de training volgen?

Ja dit kan, maar houd er wel rekening mee dat B2B en B2C marketing op bepaalde vlakken echt verschillen. Deze trainingen zijn gemaakt voor B2C ondernemers. Alle voorbeelden en tools die ik aanreik zijn dus ook gericht op B2C marketing. Het kan dus zijn dat je niet de volledige aansluiting vindt bij mijn trainingen. Neem vooral contact met me op als je behoefte hebt aan B2B marketing ondersteuning. Als er veel animo is, kan ik in de toekomst ook een B2B training ontwikkelen.

Wat krijg ik precies?

Elke training die je aanschaft bestaat uit een aantal lessen. Deze zijn in een keer toegankelijk via een speciale toegang op mijn website. Je hebt altijd onbeperkt toegang tot de lesstof en kunt deze ook downloaden. Iedere les bestaat uit een werkboek (tussen de 20 en 40 pagina’s) met uitleg van de lesstof, voorbeelden, screenshots en opdrachten. Dit werkboek is in principe voldoende om iedere les mee af te ronden. Sommige lessen worden ondersteund door worksheets die je helpen bij het uitvoeren van de opdrachten. Liever de les op video bekijken? Je kunt elk onderdeel per les op je gemak bekijken.

Kan ik ook 1 losse les bestellen?

Nee, dit kan niet. Ieder les bestaat uit een secuur opgesteld aantal lessen. Door de lessen op volgorde te volgen, begrijp je de lesstof beter. Met 1 training krijg je hoogst waarschijnlijk niet het resultaat waar je op hoopt. 

Kan ik de lessen ook thuisgestuurd krijgen?

Nee, de training is volledig online. Je kunt wel alle werkboeken en worksheets downloaden en uitprinten, zodat je alle lessen op papier hebt.

Kan ik gespreid betalen?

Momenteel is dit nog niet mogelijk. Ik ben druk bezig om die optie te realiseren. Binnenkort zal dit wel mogelijk zijn.

Je belooft dat ik meer omzet ga behalen. Krijg ik mijn geld terug als me dat niet lukt?

Nee. Mijn lessen zijn uiteraard algemeen en niet specifiek op jouw situatie gericht. Je vindt in de trainingen alles dat je nodig hebt om een succesvolle online-marketingopzet te realiseren. Hoe jij dit vertaalt naar jouw acties is natuurlijk aan jou. Dat is ook waarom je er voor kiest alles in eigen hand te houden, en geen marketing-professional in te huren. Ik garandeer je dat je als je de lessen zorgvuldig uitvoert zeker resultaat zult behalen. En loop je toch ergens vast? Dan kun je contact met me opnemen zodat we kunnen bekijken of persoonlijke begeleiding je verder kan helpen.

Blijf ondertussen op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van mijn gratis marketing tips & trics? En wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra een nieuwe training online komt? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en dan ontvang je maximaal eens per maand een leuke mail waar jij direct mee aan de slag kunt!
Schrijf je NU in en ontvang direct een kortingscode van 20% voor jouw eerste training!